Contra: Îl sfătuiesc pe Zambon să încheie acest litigiu

Fundaşul echipei naţionale a României, Cosmin Contra, fost jucător la formaţia Politehnica Timişoara, l-a sfătuit, vineri, după antrenamentul oficial, pe omul de afaceri italian Claudio Zambon să încheie lititgiul cu gruparea bănăţeană.

12 afișări
Imaginea articolului Contra: Îl sfătuiesc pe Zambon să încheie acest litigiu

Contra: Îl sfătuiesc pe Zambon să încheie acest litigiu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi pare rău că un nimeni ca Zambon, care nu contează nici în România, nici în Italia, a ajuns să facă rău Timişoarei. Păcat de jucători şi de oamenii care bagă bani. Sper ca suporterii să fie paşnici, să nu creeze violenţe. Primul vinovat e Zambon. Dacă îi părea rău de Timişoara nu făcea ce a făcut. Îi dau un sfat, pe ultima sută de metri să încheie acest litigiu şi să nu vină numai după bani aici", a spus Contra, care evoluează acum la Getafe.

Comitetul Executiv al FRF a decis, joi, punerea în aplicare a deciziei FIFA de penalizare cu şase puncte a echipei FC Timişoara pentru neexecutarea punctului 3 din hotărârea TAS, pronunţată la 25 aprilie 2008, în cazul palmaresului grupării Politehnica.

Punctul trei al hotărârii TAS din 25 aprilie 2008 se referă la schimbarea culorilor clubului de către FC Timişoara, astfel încât acestea să nu mai includă culoarea violet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici