Contra: Îmi pare rău că mă retrag după o asemenea înfrângere, dar au fost ani frumoşi la "naţională"

Fundaşul Cosmin Contra, care în partida cu Austria, pierdută cu scorul de 1-2, a fost căpitanul echipei României, a declarat, miercuri, că şansele de calificare la Cupa Mondială din 2010 s-au risipit, el menţionând că îi pare rău că se retrage după o asemenea înfrângere.

11 afișări

"S-au dus şansele noate de calificare la Mondiale. În vestiar este supărare mare. Am avut momente atât de grele atunci când s-a pierdut califiarea la barajul cu Slovenia. Îmi pare rău că trebuie să mă retrag după o asemenea înfrângere, dar asta este viaţa şi trebuie să merg înainte. Nu ştiu ce se întâmplă cu naţionala României, dar rezultatele, arată că echipa atâta poate în aceste moment. Din păcate la noi se vede imediat lipsa a doi - trei jucători, mai ales dacă aceştia sunt importanţi, cu toate că în repriza a doua, jocul nostru a mers mult mai bine şi ne-am creat multe ocazii. După 13-14 ani la «naţională» mi-a fost foarte greu, dar le-am spus colegilor că le mulţumesc pentru tot. Sunt emoţionat, însă nu vreau să-mi arăt emoţiile acum, pentru că este un moment foarte greu", a spus Contra.

Reprezentativa României a pierdut, miercuri, în deplasare, scor 1-2 (1-2), meciul susţinut în compania selecţionatei Austriei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, înregistrând a treia înfrângere în cinci meciuri disputate în grupa a 7-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici