Controversata Maria Şarapova face dezvăluri în "Unstoppable: My life so far"/ Cartea s-a vândut în 50.000 de exemplare numai în prima zi/ Cum a impresionat-o copilul unei românce

Maria Şarapova şi-a lansat recent cartea "Unstoppable: My life so far", în care îşi povesteşte viaţa şi vorbeşte inclusiv despre scandalul de dopaj în care a fost implicată. Pe 20 septembrie, Şarapova şi-a prezentat cartea în Los Angeles, unde s-a întâlnit şi cu o regizoare româncă.

1144 afișări
Imaginea articolului Controversata Maria Şarapova face dezvăluri în "Unstoppable: My life so far"/ Cartea s-a vândut în 50.000 de exemplare numai în prima zi/ Cum a impresionat-o copilul unei românce

Maria Şarapova, impresionată de fiul unei regizoare românce care lucrează la Hollywod. Tenismena face dezvăluri în "Unstoppable: My life so far"

Tenismena din Rusia este în continuare un personaj foarte controversat la nivel mondial. Unii o adoră, alţii o condamnă pentru scandalul de dopaj în care a fost implicată. Însă, în continuare, vinde foarte bine. Carte ei, "Unstoppable: My life so far", s-a vândut în numai puţin de 50.000 de exemplare în prima zi.

Pe 20 septembrie, Şarapova şi-a prezentat cartea în faţa publicului său din Los Angeles. Acolo s-a întâlnit şi cu Delia Antal, o regizoare născută în România, care lucrează cu vedetele de la Hollywood. Ea a venit împreună cu fiul ei, Aidan Sunrise, care împlinit patru luni chiar în ziua în care Şarapova şi-a lansat cartea în Los Angeles.

Într-un interviu acordat recent celor de la BBC, Sharapova a declarat că priveşte numai înainte, referindu-se la cariera din tenis.

Citiţi continuarea articolului prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici