Contul-fantomă al lui Cristi Chivu

Campionatul intern de fotbal este umbrit de suspiciuni de „blaturi”. Nici la capitolul transferuri internaţionale de jucători nu stăm mai bine. În ambele cazuri, se vorbeşte de bani negri. Anchetele DNA demonstrează că noţiunea de fair-play poate fi „îngenuncheată“ cu un simplu telefon sau un cont deschis în te miri ce insule, unde nici destinatarul nu mai ştie câţi bani are.

22 afișări
Imaginea articolului Contul-fantomă al lui Cristi Chivu

Contul-fantomă al lui Cristi Chivu (Imagine: Marius Vasilică/Mediafax Foto)

Procurorii anticorupţie au trimis deja în instanţă 12 transferuri internaţionale de fotbalişti, în urma cărora impresari şi preşedinţi de cluburi şi-ar fi umflat conturile cu peste 10 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre cazul transferurilor de fotbalişti pe www.adevarul.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici