Copos a depus o sesizare la Poliţie, pentru distrugere şi ameninţare

Acţionarului majoritar al clubului Rapid Bucureşti, George Copos, a depus, sâmbătă, o sesizare la Secţia 1 Poliţie pentru ameninţare şi distrugere, după ce a găsit scris pe pereţii casei sale mesaje de ameninţare, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

28 afișări
Imaginea articolului Copos a depus o sesizare la Poliţie, pentru distrugere şi ameninţare

Suporterii rapidişti au protestat la adresa lui George Copos (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 24.00, trei persoane au scris pe zidurile casei lui George Copos, situată pe o stradă din centrul Capitalei, "Javră", "Mori, Copos" şi "Trădător", a spus comisarul Ciocan.

Acesta a precizat că sunt indicii care să îi ajute pe anchetatori la identificarea celor trei persoane. Totodată, se fac cercetări pentru identificara unor martori care i-ar fi văzut pe cei trei în timp ce scriau pe zidurile casei lui George Copos.

Citeşte şi

Bunea: Nu este corect ce spune domnul Copos

Copos: Fanii să facă reproşuri celor care au codus clubul din martie

Suporterii rapidişti au protestat la adresa lui George Copos

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici