Copos: Am dovedit că suntem o echipă de caracter

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, că formaţia antrenată de Viorel Hizo a dovedit că este o echipă de caracter, în urma victoriei obţinute în faţa Universităţii Craiova, cu scorul de 4-3 (2-2), prima în deplasare din acest sezon.

25 afișări
Imaginea articolului Copos: Am dovedit că suntem o echipă de caracter

Copos: Am dovedit că suntem o echipă de caracter (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Noi am încropit o echipă tânără şi am venit special la acest meci, ca să-i încurajez pe băieţi. Am vrut să ajung şi la acel meci cu Astra, dar nu am mai ajuns. Astăzi a fost un meci nebun. Am înscris foarte repede, am condus cu 2-0, am fost egalaţi, iar apoi Lazăr a reuşit acel gol excepţional, la fel şi Helder. Mă bucur pentru copii ca Marinescu şi Ioniţă. Domnul Hizo are acum timp să lucreze mai mult şi mai bine, în aşa fel încât atunci când are 2-0 să menţină scorul şi acesta să fie rezultatul final. Am dovedit că suntem un grup unit, o echipă de caracter. Dacă am fi câştigat şi la Astra, acum eram în primele trei echipe. Nu este uşor acum din punct de vedere financiar", a spus Copos.

George Copos susţine că îi pare rău pentru Universitatea, care are o echipă bună. "Îmi pare rău pentru Craiova. Are o echipă bună şi Oltenia merită mai mult decât are acum. Merită să fie între primele echipe, are jucători foarte talentaţi. Îmi pare rău şi pentru Mititelu după acest meci", a precizat finanţatorul clubului Rapid.

Formaţia Rapid Bucureşti a obţinut, sâmbătă, prima victorie în deplasare din acest sezon, în urma succesului repurtat în faţa echipei Universitatea Craiova, cu scorul de 4-3 (2-2), într-o partidă contând pentru etapa a VII-a a Ligii I, prin golurile au fost marcate de Mihai Costea '41, Dorel Stoica '45+1, Trică '89, pentru Universitatea, respectiv Adrian Iordache '11, Mugurel Buga '15, Costin Lazăr '49, Helder '66 pentru Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici