Copos: Am obţinut împrumutul lui Beto de la FC Porto

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că portarul echipei FC Porto, Antonio Alberto Bastos Pimparel Beto, va evolua un sezon sub formă de împrumut la formaţia condusă de Răzvan Lucescu.

198 afișări
Imaginea articolului Copos: Am obţinut împrumutul lui Beto de la FC Porto

Copos: Am obţinut împrumutul lui Beto de la FC Porto (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Astăzi am obţinut împrumutul de la Porto al lui Beto. Este un portar de valoare care sper să ne ajute. Vine sub formă de împrumut pentru un an. Noi îi vom plăti jucătorului salariul, iar la anul în vară o să avem opţiune de cumpărare definitivă", a afirmat George Copos.

În vârstă de 29 de ani, Antonio Alberto Bastos Pimparel Beto a evoluat până acum la echipele Sporting Lisabona B, Casa Pia, Chaves, Marco, Leixoes şi Porto. Portarul are trei selecţii în reprezentativa Under 21 a Portugaliei şi una la echipa naţională de seniori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici