Copos: Arbitrul nu a procedat regulamentar

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, la Sport.ro, după ce derbiul cu Steaua a fost întrerupt deoarece Alexandru Deaconu a fost lovit în cap cu un obiect din tribună, că arbitrul nu a procedat regulametar.

9 afișări
Imaginea articolului Copos: Arbitrul nu a procedat regulamentar

Copos: Arbitrul nu a procedat regulamentar (Imagine:Mediafax Foto)

"Arbitrul nu a procedat regulamentar. N-a fluierat finalul jocului după ce a fost lovit. Deaconu a greşit, poate a fost ceva premeditat sau poate că au fost stelişti care au aruncat intenţionat. Nu cred că rapidiştii puteau arunca la 1-0, când conduceam şi dominam. Conform regulamentului, trebuia să acorde trei minute organizatorilor pentru a restabili ordinea. În tur, în Ghencea, Bozovici a fost lovit cu un şurub, care apoi a dispărut, de ce nu a oprit atunci domnul Deaconu meciul? Din câte am înţeles, avem persoanele care a aruncat. Poate a fost premeditat împotriva Rapidului. Dacă victoria va fi atribuită Stelei, vom contesta, vom merge oriunde cu imaginile pe care le avem", a spus Copos.

Derbiul de joi seară dintre Rapid şi Steaua a fost oprit în minutul 74, după ce Deaconu a fost lovit cu un obiect din tribună. După câteva minute de discuţii cu observatorul Valentin Alexandru şi după discuţii cu oficialii celor două echipe, Deaconu a decis întreruperea partidei, la scorul de 1-0 pentru Rapid. Echipa Steaua a părăsit terenul, în timp ce jucătorii rapidişti s-au certat cu arbitrul. Deaconu a plecat la vestiare sub escorta stewarzilor.

Derbiul dintre formaţiile Rapid şi Steaua, întrerupt, joi seară, după ce arbitrul Alexandru Deaconu a fost lovit cu un obiect aruncat din tribună, este primul meci suspendat ca urmare a incidentelor şi al cărui rezultat va fi decis de Comisia de Disciplină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici