Copos: Bozovici şi Săpunaru nu sunt de vânzare

Acţionarul rapidist George Copos a declarat, joi, că jucătorii Cristian Săpunaru şi Vladimir Bozovici nu sunt de vânzare, iar Ionuţ Stancu costă 500.000 de euro, râspunzându-i astfel finanţatorului stelist Gigi Becali, care a anunţat că este interesat de transferul celor trei fotbalişti de la Rapid.

9 afișări
Imaginea articolului Copos: Bozovici şi Săpunaru nu sunt de vânzare

Copos: Bozovici şi Săpunaru nu sunt de vânzare (Imagine: Mediafax Foto)

"Săpunaru şi Bozovici nu sunt de vânzare. Pe Stancu îl dau cu 500.000 de euro", a afirmat Copos, informează TVR.

Oficialul rapidist a comentat şi afirmaţia lui Becali, potrivit căreia Steaua are drumul liber spre titlul de campioană şi nu a scăpat prilejul de a-i ironiza pe rivalii de la Dinamo: "Becali a zis că are drum liber spre titlu? Păi, mai are meci şi cu Dinamo. Ah, am uitat, la Dinamo are cont deschis de anul trecut".

Copos face referire la scandalul izbucnit după meciul Dinamo-CFR Cluj, scor 1-0, din campionatul trecut, când finanţatorul stelist Gigi Becali a lăsat să se înţeleagă că a plătit dinamoviştilor un milion de dolari pentru a învinge echipa clujeană, cu care Steaua era în luptă pentru locul doi, calificant în Liga Campionilor. La sfârşitul campionatului trecut, CFR Cluj a terminat pe locul trei, din cauza înfrângerii cu Dinamo, iar Steaua pe doi, ajungând ulterior în grupele Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici