Copos: Cred că vom veni cu cel puţin un punct

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, pe Aeroportul Henri Coandă, că gruparea giuleşteană va obţine cel puţin un rezultat de egalitate în meciul cu FC Nurnberg, din prima manşă a turului întâi al Cupei UEFA.

1 afișare
Imaginea articolului Copos: Cred că vom veni cu cel puţin un punct

Copos: Cred că vom veni cu cel puţin un punct

"Mergem cu foarte mare încredere la Nurnberg. Cred foarte mult în Cristiano Bergodi, în echipa lui, în băieţi, chiar dacă lipsesc doi titular foarte importanţi: Coman şi Marius Constantin, pe care îl consider cel mai bun stoper din România şi care are o etapă de suspendare. Şi să nu-l uităm pe Lazăr! Am mare încredere în cei ce le vor lua locul. Cred că vom veni cu cel puţin un punct. Ne dorim foarte mult să nu câştigăm...scuze, să nu pierdem. Cred foarte mult că nu vom pierde", a spus Copos.

Copos este bucuros că nemţii se tem de Rapid. "Mă bucur că le este frică de Rapid. Iată că nemţilor le este frică de Rapid, sunt convins că va ieşi un spectacol foarte frumos", a adăugat Copos.

Partida FC Nurnberg - Rapid Bucureşti, din prima manşă a turului întâi al Cupei UEFA, se va disputa, joi, de la ora 21.45, pe Frankenstadion. Returul este programat la 4 octombrie, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici