Copos crede că Unirea este favorită la titlu

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Unirea Urziceni este favorită la câştigarea titlului în acest sezon.

11 afișări
Imaginea articolului Copos crede că Unirea este favorită la titlu

Copos crede că Unirea este favorită la titlu (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Eu am spus de mult că Unirea Urziceni va câştiga titlul. Clar e favorită după ce s-a întâmplat aseară. Urziceniul e o echipă muncitoare, o echipă fără pretenţii exagerate, cu jucători cu salarii de până în 100.000 de euro. Noi am adus antrenor de 2 milioane de euro pe sezon şi jucători care aveau contracte şi de 1 milion brut şi iată unde suntem", a menţionat oficialul rapidist.

Formaţia Unirea Urziceni a câştigat, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei Dinamo Bucureşti, cu scorul de1-0 (1-0), în runda a XXXII-a a Ligii I şi a trecut pe primul loc în clasament cu două etape înainte de final. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici