Copos: Dacă nu se implica arbitrul, Rapidul câştiga

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că arbitrul Augustus Constantin a influenţat rezultatul partidei cu Unirea Urziceni, scor 1-1, şi că fără implicarea acestuia formaţia giuleşteană ar fi câştigat cele trei puncte.

11 afișări
Imaginea articolului Copos: Dacă nu se implica arbitrul, Rapidul câştiga

Copos: Dacă nu se implica arbitrul, Rapidul câştiga

“A fost clar viciere de rezultat. Augustus Constantin este un om inteligent, a terminat cibernetica, e specialist în IT, dar a făcut două greşeli impardonabile în defavoarea Rapidului. E nepermis aşa ceva. Am discutat şi cu el, şi cu tatăl său. A fost lovitura aceea liberă acordată gratuit şi eliminarea greşită a lui Spadacio. Cu toate acestea nu cred că a făcut-o cu intenţie. Nu cred că s-ar putea compromite în acest fel”, a spus oficialul rapidist.

Copos susţine că mijlocaşul Juliano Spadacio a fost eliminat special pentru a nu putea evolua în partida cu Dinamo din sferturile de finală ale Cupei României, programată, miercuri, de la ora 20.45, la Piteşti. “Spadacio a fost eliminat pentru a nu juca împotriva lui Dinamo în Cupă. Eu am vorbit cu Spadacio şi mi-a spus că nu i-a zis absolut nimic arbitrului. A fost ceva gratuit. Jucăm cu Dinamo şi Spadacio trebuia să fie suspendat. Dar pentru ce? Aici e munca unor oameni, e destinul lor, sunt sacrificiile lor. Nu ştiu dacă se apasă pe butoane acum pe final de campionat. Borcea şi Turcu ştiu mai bine dacă se apasă sau nu”, a menţionat Copos.

Acţionarul majoritar a precizat că nu îl poate recuza pe centralul Augustus Constantin pentru că tatăl său este preşedintele CCA. “E adevărat, nu a fost cel mai bun joc al nostru. Unirea Urziceni ne-a dominat, a avut mai multe ocazii, dar alta este să marchezi. Noi ne-am apărat bine şi am marcat. Şi luam cele 3 puncte dacă nu se implica arbitrul. Acum cum să-l recuz pe Augustus Constantin? Tatăl lui nu este preşedintele CCA? Ce să fac, să recuz toată familia Constantin?”, a explicat George Copos.

Formaţia Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida susţinută, în deplasare, în compania formaţiei Unirea Urziceni, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici