Copos: Dacă vom fi furaţi de arbitri la Piatra Neamţ vom retrage echipa de pe teren

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că dacă este nemulţumit de arbitrii delegaţi la meciul restanţă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, ameninţând cu retragerea echipei de pe teren dacă formaţia giuleşteană va fi "furată de arbitri".

1 afișare
Imaginea articolului Copos: Dacă vom fi furaţi de arbitri la Piatra Neamţ vom retrage echipa de pe teren

Copos: Dacă vom fi furaţi de arbitri la Piatra Neamţ vom retrage echipa de pe teren

"Sunt stupefiat când văd brigada de arbitri. Poate aşa înţelege federaţia să facă delegările pentru o echipă care se bate pentru locul întâi. Le transmit celor de la federaţie că, dacă Rapid va fi furată la Piatra Neamţ, aşa cum a fost furată de foarte mult ori în acest tur de campionat, vom retrage echipa de pe teren în semn de protest. Categoric vom face asta. Vin şi eu acolo şi dacă suntem furaţi retragem echipa de pe teren. Şi cu asta am terminat. La Bistriţa am avut două penaltiuri care nu s-au dat, dar n-am zis nimic. Dar acum o retragem de pe teren. Să joace ei în locul nostru. Nu mi-e teamă de nimic, de absolut nimic", a spus Copos.

Oficialul rapidist susţine că centralul Tiberiu Lajos vine "montat" la meciul de miercuri. "Cine ne-a furat pe noi cu CFR? Lajos Tiberiu. Cine este asistent la meciul ăsta? Miklos Nagy din Cluj-Napoca. Cine e observator de arbitri? Dan Dragoş Crăciun din Cluj-Napoca. Deci, doi din Cluj şi încă un... om, Lajos Tiberiu... nu vreau să zic mai mult. El ne-a arbitrat şi cu CFR, ăsta e un tip care vine direct montat", a adăugat acţionarul majoritar al grupării giuleştene.

George Copos susţine că delegările arbitrilor din Liga I se fac la Cluj şi nu la sediul FRF din Bucureşti. "Cei care fac delegările în Liga I nu au sediul la Bucureşti, ci undeva pe la Cluj-Napoca. Păi dacă noi care ne batem cu Clujul îl avem la centru pe Lajos Tiberiu, pe Miklos Nagy şi Dan Crăciun din Cluj, ce să mai credem? M-au sunat băieţii (n.r. - jucătorii), care erau pe drum, şi mi-au zis că n-are rost să mai meargă la Piatra Neamţ când au văzut brigada asta. Dar le-am spus să meargă, iar dacă ne fură o să ne retragem", a precizat Copos.

Clubul Rapid a făcut, marţi, o adresă către preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, prin care solicită delegarea unui supervizor în probleme de arbitraj la meciul cu Ceahlăul, nominalizându-l pe preşedintele CCA, Gheorghe Constantin.

Arbitrul Tiberiu Lajos va conduce la centru partida dintre echipele Ceahlăul Piatra Neamţ şi Rapid Bucureşti, restanţă din etapa a IX-a a Ligii I. Lajos va fi ajutat de asistenţii Miklos Nagy şi Sebastian Stoianof, arbitru de rezervă fiind desemnat Sorin Tarcea. Observatorii întâlnirii de la Piatra Neamţ vor fi Dumitru Mihalache şi Dan Dragoş Crăciun. Partida Ceahlăul Piatra Neamţ - Rapid Bucureşti, restanţă din etapa a IX-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 20.00.

În cazul în care va câştiga la Piatra Neamţ, echipa Rapid îşi va consolida locul secund în Liga I şi se va apropia la cinci puncte de liderul campionatului CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici