Copos: Dacă vom pierde la masa verde, Rapid va merge în Liga a IV-a

Acţionarul majoritar al clubului FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că în cazul în care Comisia de Disciplină a LPF va decide ca gruparea bucureşteană să piardă la masa verde cele trei puncte câştigate în meciul cu FC Timişoara, atunci va trimite echipa în Liga a IV-a.

23 afișări
Imaginea articolului Copos: Dacă vom pierde la masa verde, Rapid va merge în Liga a IV-a

Copos: Dacă vom pierde la masa verde, Rapid va merge în Liga a IV-a (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dacă se va lua această decizie, prima echipă a Rapidului va merge în Liga a IV-a. Mergem cu toţii în Liga a IV-a", a răspuns Copos la întrebarea ce va face în situaţia în care Comisia de Disciplină a LPF va decide ca gruparea bucureşteană să piardă la masa verde cele trei puncte câştigate în meciul cu FC Timişoara.

Comisia de Disciplină a LPF analizează în acest moment contestaţia depusă de FC Timişoara privind legitimarea jucătorilor Tiberiu Bălan şi Dacian Varga de către Rapid, după împrumutul lor de la Sportul Studenţesc.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a prezentat, marţi, actele oficiale de la LPF în care se arată că jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc pentru Rapid în partida cu echipa bănăţeană, astfel că rapidiştii pot pierde la masa verde întâlnirea de vineri.

La sfârşitul săptămânii trecute, directorul general al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a anunţat că gruparea timişoreană se va adresa Tribunalului pentru Arbitraj al Sportului de la Lausanne, în cazul legitimării jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan la Rapid Bucureşti.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FC Timişoara, în primul meci al etapei a XX-a a Ligii I. La Rapid au jucat Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, jucători ce au fost împrumutaţi până la finalul sezonului de la Sportul Studenţesc, transferul acestora fiind anunţat în cursul zilei de marţi, 2 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici