Copos: Din vară sunt sigur şanse ca Boloni să vină la Rapid

Acţionarul rapidist George Copos, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că din vară sunt sigur şanse ca antrenorul Ladislau Boloni să pregătească echipa Rapid Bucureşti.

12 afișări
Imaginea articolului Copos: Din vară sunt sigur şanse ca Boloni să vină la Rapid

Copos: Din vară sunt sigur şanse ca Boloni să vină la Rapid (Imagine: Mediafax Foto)

"Am vorbit şi astăzi (n.r. - miercuri) cu domnul Boloni. Sunt sigur şanse să vină din vară. Din discuţiile cu el e tentat să antreneze Rapidul. E un antrenor foarte bun pe care noi am vrut să-l aducem şi în vara trecută, dar avea o ofertă bună din Emirate şi nu am putut să urcăm până la acea sumă. Dar, sigur, din vară Boloni este o soluţie pentru Rapid", a spus Copos.

Referitor la faptul că Fathi Taher, noul acţionar al FC Rapid, a promis că va mări salariile jucătorilor, Copos a afirmat: "Foarte bine că domnul Taher a promis mărirea salariilor. Să mărească pentru că jucătorii merită. Dar să ştie că ce promiţi trebuie să şi faci. Noi, până acum am cântărit fiecare bănuţ din salarii. Există o ierarhie a salariilor în funcţie de post, dar toate aceste lucruri, inclusiv mărirea salariilor, le vom face la finalul sezonului".

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher, care a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al FC Rapid, a lăsat să se înţeleagă, marţi seară, într-o emisiune televizată, că Ladislau Boloni poate deveni antrenor al echipei giuleştene din sezonul următor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici