Copos după refuzul lui Dinu Gheorghe de a reveni la Rapid: Înseamnă că are o problemă

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat luni agenţiei MEDIAFAX că Dinu Gheorghe are "o problemă" dacă s-a răzgândit în privinţa preluării funcţiei de administrator delegat şi a precizat că încă îl mai aşteaptă pe fostul oficial să accepte postul.

140 afișări
Imaginea articolului Copos după refuzul lui Dinu Gheorghe de a reveni la Rapid: Înseamnă că are o problemă

George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax foto)

"Noi ne-am înţeles în absolut toate privinţele cu domnul Dinu Gheorghe, din păcate chiar nu ştiu ce s-a întâmplat aseară. Înseamnă că dânsul are o problemă. Noi îl aşteptăm încă", a spus Copos pentru MEDIAFAX.

El a adăugat că înfrângerile Rapidului din ultima perioadă reprezintă nişte accidente şi este convins că echipa poate să-şi revină. "Da, e a treia înfrângere consecutivă, dar se mai întâmplă şi accidente din astea, sunt convins că ăsta a fost ultimul. Şi de acum încolo vom câştiga tot până la final", a menţionat Copos, refuzând să facă o estimare cu privire la şansele pe care Rapidul le mai are la titlu.

Sâmbătă, Copos declarase că fostul preşedinte Dinu Gheorghe va reveni în conducerea FC Rapid, în funcţia de administrator delegat, până la sfârşitul acestui sezon.

"Am convenit cu domnul Dinu Gheorghe să vină lângă Rapid în funcţia de administrator delegat pe o perioadă limitată, mai exact între 23 martie şi 23 mai 2012. Între noi este o prietenie prea lungă pentru a nu putea să trecem peste ce s-a întâmplat în tur. Eu nici măcar nu am fost supărat pe dânsul”, a spus acţionarul majoritar al FC Rapid.

A doua zi, fostul preşedinte rapidist a afirmat că în proporţie de 99 la sută nu va veni la gruparea giuleşteană. "S-au întâmplat nişte lucruri la Rapid azi, nu la echipă, în conducere, care m-au făcut să mă răzgândesc. 99 la sută nu mai vin la Rapid. Mâine (n.r. - luni) îi voi spune de ce lui George Copos. Din 50-50 cât era, acum mai e doar unu la sută", a declarat Dinu Gheorghe la DigiSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici