Copos: Gigi Becali nu este un om educat. Nu pot să mă cobor la nivelul lui

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat luni agenţiei MEDIAFAX că finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, nu este un om educat şi nu se poate coborî la nivelul acestuia, după ce a fost jignit de patronul echipei din Bulevardul Ghencea.

27 afișări
Imaginea articolului Copos: Gigi Becali nu este un om educat. Nu pot să mă cobor la nivelul lui

Copos: Gigi Becali nu este un om educat. Nu pot să mă cobor la nivelul lui (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu nu pot să mă cobor la nivelul lui Gigi Becali, nu este un om educat. Eu astăzi am aflat că una dintre societăţile din grupul Ana Hotels a câştigat un proces cu Gigi Becali şi acum instanţa îl obligă să plătească. E normal ca regulile economiei de piaţă să fie aplicate. Nu ştiu exact despre ce proces este vorba. Eu îi doresc doar multă sănătate lui Gigi Becali. Şi îi transmit că la meciul Rapid - Steaua va veni în casa suporterilor rapidişti, nu în casa mea", a spus George Copos.

Acţionarul rapidist a răspuns astfel unor declaraţii făcute, luni, de Gigi Becali. Acesta din urmă afrmase că nu va merge la meciul din deplasare al echipei "roş-albastre" cu Rapid pentru că nu vrea să stea lângă George Copos, pe care-l consideră "un om de ultima speţă umană".

"În Giuleşti nu calc. Ce să caut acolo? De ce să stau lângă un om nenorocit? Ăla e un om de nimic, (...), un om de doi lei, de ultima speţă umană. Să mă duc la el acasă? La Copos? (...)", a spus Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici