Copos: Herea o să ajungă de pe Şoseaua de Centură direct la Buzău

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, că gruparea giuleşteană a renunţat la transferul lui Ovidiu Herea şi că, din punctul său de vedere, mijlocaşul o să ajungă de pe Şoseaua de Centură direct la Gloria Buzău.

1 afișare
Imaginea articolului Copos: Herea o să ajungă de pe Şoseaua de Centură direct la Buzău

Copos: Herea o să ajungă de pe Şoseaua de Centură direct la Buzău

Oficialul rapidist a făcut referire la atacantul echipei Farul Constanţa, Mihai Guriţă, transferat în această vară de Steaua, club care înaintea începerii campionatului a renunţat la serviciile sale şi l-a trimis la Gloria Buzău, unde proprietar este un prieten al finanţatorului grupării din Bulevardul Ghencea, Gigi Becali.

Acţionarul majoritar al FC Rapid l-a acuzat pe mijlocaşul echipei Progresul de lipsă de caracter. "Noi nu luăm jucători cu care azi batem palma, iar mâine merg la Steaua, după aia la Dinamo şi aşa mai departe. N-avem nevoie de jucători fără caracter, fără personalitate. Astfel de jucători nu ne-au interesat şi nu ne vor interesa niciodată", a precizat oficialul rapidist.

În urma ratării transferului lui Herea, conducerea grupării rapidiste va încerca să aducă un component al unei echipe naţionale din Europa. "Cu Herea am terminat. Acum avem în vedere transferul unui mijlocaş de valoare din străinătate. Avem în vedere doi mijlocaşi de picior stâng. Nu pot să spun de unde sunt. Cert e că sunt internaţionali din Europa. Iar unul dintre ei va semna cu Rapid cred că până la finalul acestei săptămâni", a afirmat principalul acţionar al FC Rapid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici