Copos: Hizo rămâne în funcţie indiferent dacă duce sau nu Rapidul în Europa League

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Viorel Hizo va rămâne în funcţie indiferent dacă reuşeşte sau nu calificarea formaţiei giuleştene în prima ediţie a Europa League.

10 afișări
Imaginea articolului Copos: Hizo rămâne în funcţie indiferent dacă duce sau nu Rapidul în Europa League

Copos: Hizo rămâne în funcţie indiferent dacă duce sau nu Rapidul în Europa League (Imagine: Mediafax Foto)

"Hizo rămâne din vară indiferent dacă duce sau nu echipa în Europa League. Îi facem opţiunea de prelungire pe doi ani pentru că suntem mulţumiţi de felul în care joacă echipa. Nu ştiu de unde au apărut informaţiile cu Sabău, dar eu nu am mai vorbit cu el de peste o lună. Nu văd de ce am schimba antrenorul. Cred foarte mult în Viorel Hizo", a spus oficialul rapidist.

El a adăugat că dintre Steaua, Universitatea Craiova şi Rapid, ultimele două merită să se califice în Europa League.

"Chiar dacă am pierdut, şanse de calificare avem. Eu am mare încredere în Viorel Hizo. Cred că Rapid şi Craiova merită să meargă amândouă în Europa League", a precizat acţionarul majoritar al grupării giuleştene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici