Copos: I-am oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care îl avea la Rapid

Acţionarul rapidist George Copos a declarat joi, agenţiei MEDIAFAX, că Daniel Niculae, care încă nu a acceptat revenirea la formaţia giuleşteană, a jucat un an la Auxerre şi poate a pierdut din spiritul Rapidului, precizând că i-a oferit de patru ori salariul pe care atacantul îl avea când a plecat.

1 afișare
Imaginea articolului Copos: I-am oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care îl avea la Rapid

Copos: I-am oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care îl avea la Rapid

"Din păcate, Nico refuză să semneze pentru moment cu Rapidul, deşi noi ne-am înţeles atât cu Auxerre, clubul cu care am semnat şi contractul, cât şi cu el şi cu impresarii. Doar poate că nu a dormit bine azi noapte, nu ştiu ce să zic. Noi îl preţuim foarte mult, ţinem foarte mult la el, sunt de acord să investim foarte, foarte mult pentru a-l avea la Rapid, dar el nu este de acord cu opţiunea de cumpărare definitivă. Asta deşi iniţial acceptase, iar din partea clubului Auxerre avem totul semnat. Poate a fost sfătuit de avocaţii lui, de domnii Giovanii şi Victor Becali, iar acum când a ajuns la Bucureşti are alte puncte de vedere. Nico a jucat un an de zile la Auxerre şi poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului", a spus Copos.

George Copos a precizat că dacă face un clacul reiese că i-a oferit lui Niculae de patru ori salariul pe care îl avea în momentul în care a plecat de la Rapid. "Noi avem nişte principii de la care nu ne vom abate, nici pentru Nico, nici pentru nimeni. Am mai păţit-o şi am format jucători pentru alţii. Nu vrem să-şi ia şi el bagajele şi să plece. În plus vrem să ţinem totuşi un echilibru în lotul echipei din punct de vedere al salailor. De fapt, asta este o condiţie pentru a forma un grup care să facă performanţă. În momentul de faţă nu pot să spun cât i-am oferit, dar faţă de ceea ce discutasem la telefon i-am acordat un bonus suplimentar important. Acum dacă fac un calcul, i-am oferit de patru ori salariul pe care îl avea în momentul în care a plecat de la Rapid, dar el tot nu vrea", a comentat Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici