Copos: În afară de Negoiţă, de Rapid mai este interesat un om de afaceri străin foarte puternic

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX, că a avut o discuţie cu omul de afaceri Ionuţ Negoiţă, însă a precizat că acesta nu este singurul interesat de cumpărarea grupării bucureştene.

57 afișări
Imaginea articolului Copos: În afară de Negoiţă, de Rapid mai este interesat un om de afaceri străin foarte puternic

Copos: În afară de Negoiţă, de Rapid mai este interesat un om de afaceri străin foarte puternic (Imagine: Mediafax Foto)

"Domnul Negoiţă nu e singurul om interesat de cumpărarea Rapidului, mai este cineva, un om foarte foarte foarte puternic financiar. Mult mai puternic decât mine şi mult mai puternic decât domnul Taher. Nu pot să-i dau numele, atât pot să spun, că nu este român, dar că iubeşte Rapidul foarte mult", a spus Copos, care a precizat că Negoiţă, sponsor la Dinamo, nu este dinamovist, ci doar o persoană foarte pasionată de fotbal.

George Copos a menţionat că nu se poate spune că a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă în privinţa vânzării clubului Rapid.

"Am toată consideraţia pentru domnul Negoiţă. Am vorbit cu dânsul, ne-am întâlnit o singură dată. Am discutat ca doi oameni de afaceri despre măsurile luate de guvern, despre ce se întâmplă în lume şi am ajuns şi la subiectul Rapid. Dânsul este un om pasionat de fotbal, dar în niciun caz nu se poate spune că am ajuns la un acord cu dânsul pentru vânzarea Rapidului. Pot să spun în schimb că în 3-4 zile trebuie să am o discuţie cu domnul Taher, pentru a ajunge la o concluzie. În caz contrar, cred că domnul Negoiţă poate fi numit un potenţial investitor la Rapid, dar acum a fost doar o discuţie între doi oameni de afaceri. Domnul Taher are prima opţiune de cumpărare a clubului Rapid şi până nu spune da sau nu, eu nu pot începe niciun fel de negociere cu altă persoană. Consider că până la 15 aprilie vom lua o decizie în ceea ce priveşte clubul, pentru că eu sunt dispus la orice sacrificiu, şi aici este vorba şi de bani, pentru a lăsa clubul Rapid pe mâini bune", a explicat Copos.

Acţionarul FC Rapid a spus că a discutat cu Negoiţă "doar în mare" despre partea financiară a unei eventuale tranzacţii.

"Cu domnul Negoiţă, legat de partea financiară am discutat doar în mare. În primul rând pentru că eu nu ştiu ce a fost şi ce s-a întâmplat la clubul în anul 2008. Nu ştiu ce datorii sunt acolo şi până atunci nu pot spune exact care ar fi preţul. Până la urmă, nu este vorba de bani, pentru că, aşa cum am spus, suntem dispuşi la orice fel de sacrificiu", a declarat Copos.

George Copos a subliniat că vrea să renunţe la implicarea în fotbal: "În ceea ce mă priveşte pe mine, eu vreau să ies din fotbal. Săptămâna viitoare mă voi întâlni cu domnul Taher pentru că este deja foarte târziu. Dânsul nu a luat o decizie deocamdată şi este nevoie să discutăm".

Citeşte şi:

Negoiţă: Nu se poate spune că am ajuns la un acord cu Copos

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici