Copos: La Rapid ar fi potrivit un antrenor legat de echipă, care să muncească şi cu sufletul

Acţionarul majoritar George Copos a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că la Rapid ar fi potrivit un antrenor legat de echipă, care să muncească şi cu sufletul şi care să promoveze jucătorii români.

16 afișări
Imaginea articolului Copos: La Rapid ar fi potrivit un antrenor legat de echipă, care să muncească şi cu sufletul

Copos: La Rapid ar fi potrivit un antrenor legat de echipă, care să muncească şi cu sufletul (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu am putere de decizie la Rapid, dar dacă aş avea aş opta pentru aducerea unui antrenor român care să munceacă şi cu sufletul la echipă. Asta este foarte, foarte important la Rapid în momentul de faţă. Ar fi potrivit un antrenor legat sentimental de această echipă. Un român care să promoveze jucători români. Să nu se înţeleagă greşit, un Spadacio, un Joao Paulo Andrade sunt jucători pe care îi apreciez foarte mult, dar la Rapid este nevoie şi de români", a spus Copos.

Întrebat dacă "antrenorul legat sentimental de Rapid" este Marius Şumudică sau Marian Rada, acţionarul majoritar al grupării giuleştene a răspuns: "Nu ştiu, nu am eu puterea să aleg antrenorul. Decizia în ceea ce priveşte antrenorul aparţine Consiliului de Administraţie".

Referitor la situaţia antrenorului Jose Peseiro, George Copos a adăugat că nu ştie dacă acesta mai este legat contractual de FC Rapid. "Nu ştiu nimic de Peseiro. Eu nu m-am ocupat de aceste lucruri. Această sarcină îi aparţie domnului Toma (n.r. - Constantin Toma, preşedintele Consiliului de Administraţie)", a explicat Copos.

Conducerea clubului Rapid este nemulţumită de evoluţia echipei sub conducerea tehnică a lui Peseiro şi doreşte să-i rezilieze acestuia contractul. Astfel, oficialii clubului Rapid i-au făcut o ofertă antrenorului Jose Peseiro pentru rezilierea contractului său şi al celor trei antrenori secunzi, în valoare totală de 240.000 de euro, reprezentând salariile pe lunile septembrie, octombrie şi noimebrie. De partea cealaltă, tehnicianul portughez solicită plata salariilor şi pe luna decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici