Copos: Manea cred că va fi numit vicepreşedinte al FC Rapid

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că este posibil ca directorul tehnic Nicolae Manea, care s-a ocupat până săptămâna trecută de pregătirea echipei, să fie numit în funcţia de vicepreşedinte al grupării giuleştene.

17 afișări
Imaginea articolului Copos: Manea cred că va fi numit vicepreşedinte al FC Rapid

Copos: Manea cred că va fi numit vicepreşedinte al FC Rapid (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nicolae Manea va rămâne la Rapid. Din păcate Nicolae Manea este un om mult prea bun, mult prea înţelegător cu jucătorii pentru a fi antrenor. Bineînţeles că el rămâne la Rapid şi chiar mâine (n.r. - joi) cred că va fi numit de Consiliul de Administraţie în funcţia de vicepreşedinte al clubului", a spus Copos.

Manea s-a ocupat de pregătirea echipei Rapid începând din 2 noiembrie 2009, după ce l-a înlocuit pe Viorel Hizo, care şi-a reziliat contractul cu gruparea giuleşteană ca urmare a eliminării din optimile de finală ale Cupei României, de către Internaţional Curtea de Argeş.

Manea a renunţat, săptămâna trecută, la conducerea tehnică a formaţiei, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Rapid, şi ar putea fi înlocuit de Ioan Andone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici