Copos: N-am nimic împotriva rejucării meciului cu Timişoara, dar jucătorii vor decide

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi seară, agenţiei MEDIAFAX, că nu are nimic împotriva rejucării partidei cu FC Timişoara, dar jucătorii giuleşteni sunt cei care vor decide acest lucru.

17 afișări
Imaginea articolului Copos: N-am nimic împotriva rejucării meciului cu Timişoara, dar jucătorii vor decide

Copos: N-am nimic împotriva rejucării meciului cu Timişoara, dar jucătorii vor decide (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu depinde de noi rejucarea partidei cu Timişoara. Noi am spus mereu că am fost de bună credinţă când am făcut transferurile lui Varga şi Bălan. Şi le-am făcut în respectul regulamentului. Eu nu am nimic împotriva rejucării. Dar decizia finală aparţine echipei, jucătorilor, pentru că e munca lor. Ei au jucat în acel meci, nu pot eu să iau o decizie în numele echipei, niciodată nu am făcut asta", a spus Copos.

Întrebat dacă Varga şi Bălan vor primi drept de joc pentru Rapid în acest sezon, în eventualitatea în care partida cu FC Timişoara se rejoacă, George Copos a răspuns: "Noi suntem consternaţi. Am fost astăzi la LPF şi i-am rugat pe cei de acolo să le dea drept de joc în Liga I, dar ne-au refuzat. Nu ştiu ce se va întâmpla, noi vrem să respectăm întocmai regulamentele".

Copos a adăugat că nu a discutat cu preşedintele LPF Dumitru Dragomir şi nici cu preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu. "N-am discutat cu domnul Dragomir şi nici cu domnul Iancu. Sunt dezamăgit total de domnul Iancu, nu acesta este spiritul Timişoarei. Eu nu voi mai vorbi niciodată cu dânsul", a precizat Copos.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a admis, joi, că meciul Rapid - FC Timişoara s-ar putea rejuca. Dragomir a precizat că vicepreşedintele FC Rapid, Nicolae Manea, l-a anunţat că gruparea rapidistă ar fi interesată de rejucarea partidei din etapa a XX-a a Ligii I, pe care Rapid a pierdut-o, la masa verde, în urma memoriului făcut de bănăţeni.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici