Copos: Necalificarea ar fi un eşec

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, înaintea partidei cu echipa FC Nurnberg, din manşa secundă a turului întâi al Cupei UEFA, că o necalificare a giuleştenilor în grupele competiţiei ar fi un eşec.

1 afișare
Imaginea articolului Copos: Necalificarea ar fi un eşec

Copos: Necalificarea ar fi un eşec

"Va fi foarte greu. Dacă nu vom înţelege că va fi un meci extrem de greu, am putea să avem surprize astăzi. Am mare încredere în Bergodi, în experienţa pe care o are Rapid cu echipele germane, că vom aduce puncte pentru România şi că ne vom califica. Rapid este dependentă de suporterii săi. Îmi doresc să câştigăm la un gol, dar va fi extrem de greu deoarece echipele germane joacă până în ultima clipă. Când o să-i vedem urcaţi în avion ne vom linişti, până atunci trebuie să fim concentraţi. O necalificare ar fi un eşec şi nu îmi doresc asta. Îmi doresc extrem de mult să fim echipa care aduce puncte României, pentru că nu cred că Dinamo va reuşi să aducă puncte din Suedia. Nu cred că Steaua va aduce multe puncte. Toate aceste demersuri făcute de unii împotriva noastră nu au făcut decât să ne unească, conducere, suporteri, jucători şi banca tehnică", a spus Copos.

Partida Rapid Bucureşti - FC Nurnberg, din manşa secundă a turului întâi al Cupei UEFA, se va disputa, astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu. În tur, la Nurnberg, scorul a fost egal, 0-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici