Copos: Primă suplimentară de 84.000 de euro pentru ultimele două meciuri din acest an

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică, după victoria din partida cu Dacia Mioveni, scor 3-0, că jucătorii giuleşteni vor avea o primă suplimentară de 84.000 de euro net dacă vor câştiga ultimele două meciuri din acest an, cu Gloria Bistriţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ.

2 afișări
Imaginea articolului Copos: Primă suplimentară de 84.000 de euro pentru ultimele două meciuri din acest an

Copos: Primă suplimentară de 84.000 de euro pentru ultimele două meciuri din acest an

"O să le dăm banii la finalul acestui an dacă termină pe locul doi, dar eu sunt convins că vor veni pe locul secund. Oricum noi le vom da categoric banii, dar nu e vorba de bani aici, ci de faptul că o echipă se formează foarte greu. Astăzi (n.r. - duminică) am făcut un meci foarte bun şi mă bucur pentru jucători. Şi Dinamo, şi Steaua vor ţine pasul cu CFR Cluj aşa că şi Rapid îşi doreşte să câştige ultimele două jocuri cu Gloria Bistriţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ. Dacă câştigăm aceste meciuri, jucătorii au o primă suplimentară de 84.000 de euro net. M-aş bucura foarte mult să ofer această primă", a spus Copos.

Oficialul rapidist crede că Marius Constantin şi Lucian Burdujan nu vor pleca din Giuleşti. "Constantin are contract cu Rapid până în 2011-2012. E un jucător extraordinar, cel mai bun stoper din România. Cu Burdujan vom discuta în iarnă şi sunt sigur că îl vom convinge să rămână la Rapid. Nu e vorba de plecări aici, nouă ne mai trebuie doi jucători. Cred foarte mult în Rednic şi s-a văzut că nu m-am înşelat. Din păcate a fost acea relaxare la meciul cu UTA şi încă sunt extrem de supărat că acolo am pierdut puncte. În rest sunt mulţumit, deoarece Rapid joacă un fotbal frumos şi înscrie goluri frumoase", a afirmat Copos.

Antrenorul Rapidului, Mircea Rednic, s-a declarat mulţumit de rezultatul meciului cu Dacia Mioveni, dar şi de evoluţia echipei. "Sunt trei puncte importante şi când înscrii trei goluri unei echipe antrenate de Sorin (n.r. - Sorin Cârţu) trebuie să fi fericit. Ne-a fost greu până la primul gol, dar după aceea totul a decurs normal. Sunt mulţumit de joc, echipa evoluază mai bine de la meci la meci. Chiar am schimbat de la o etapă la alta câte 3-4 jucători în formula de start, dar acest lucru nu s-au simţit în joc. Se face şi spectacol, chiar dacă pe mine nu prea mă interesează acest lucru. Noi ne gândim să ajungem pe CFR Cluj şi de aceea trebuie să câştigăm ultimele două meciuri din acest an", a precizat Rednic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici