Copos: Rada, Manea şi Iencsi pleacă în vară dacă Rapid nu ocupă un loc de cupă europeană

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Marian Rada, directorul tehnic Nicolae Manea şi secundul Andrian Iencsi vor fi demişi din funcţii dacă nu obţin cu Rapid un loc de cupă europeană la finalul actualului sezon.

19 afișări
Imaginea articolului Copos: Rada, Manea şi Iencsi pleacă în vară dacă Rapid nu ocupă un loc de cupă europeană

Copos: Rada, Manea şi Iencsi pleacă în vară dacă Rapid nu ocupă un loc de cupă europeană

"Pentru Rapid este foarte important să îşi îndeplinească obiectivul. Dacă echipa nu ocupă un loc de cupă europeană, Rada, Manea şi Iencsi vor pleca. În schimb, dacă reuşesc să califice echipa, atunci sigur vor rămâne cel puţin încă un sezon la Rapid", a spus oficialul rapidist.

Copos: Nu ating obiectivul îi vom da afară

"Din păcate, după ce s-a întâmplat în 2008, sărmanii Rada, Manea şi Iencsi, sunt obligaţi să gestioneze o echipă cu mulţi jucători noi, cu valori şi culturi diferite. Iar acum ei mai mult nu pot face. Ce să facă sărmanul Rada? Asta a moştenit. Sunt sigur că şi el suferă, pentru că şi-a dorit foarte, foarte mult să ducă echipa în finala Cupei României. Dar, repet, rămâne doar dacă se realizează obiectivul", a adăugat George Copos.

"De foarte mulţi jucători ne vom despărţi dacă nu ating obiectivul. Asta este, nu ating obiectivul îi vom da afară. Rapid trebuie să joace în cupele europene", a menţionat oficialul rapidist.

Acţionarul majoritar al grupării giuleştene consideră că responsabilitatea rezultatelor slabe din ultima perioadă aparţine "jucătorilor aduşi de Peseiro care nu au nicio legătură cu fotbalul".

"S-au cheltuit 7-8 milioane de euro pe jucători în vara anului trecut. Şi sunt jucători care nu ştiu să joace fotbal. Avem în lot şi jucători care nu sunt mercenari, un Maftei, un Lazăr, care sunt dedicaţi. Dar sunt şi unii aduşi de marele Peseiro, şi recomandaţi de scouterii lui de la Manchester United, care nu au nicio legătură cu fotbalul", a menţionat acţionarul rapidist.

Lui Pardo îi dăm 2.000 de euro pe zi şi face plimbări la pensiunea Pro Rapid

"Pe Pardo s-au plătit 1,5 milioane de euro şi s-au plătit şi impresari, totul la dispoziţia maestrului Peseiro. Lui Pardo îi dăm acum 2.000 de euro pe zi şi face plimbări la pensiunea Pro Rapid. Vine ca la staţiune, face câteva exerciţii, se plimbă pe malul lacului, e frumos la staţiune", a mai afirmat Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici