Copos: Rapidul nu e în faliment

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că gruparea giuleşteană nu se află în faliment în momentul de faţă şi a precizat că este convins că la sfârşitul săptămânii va finaliza contractul de vânzare-cumpărare a clubului cu Fathi Taher.

14 afișări
Imaginea articolului Copos: Rapidul nu e în faliment

Copos: Rapidul nu e în faliment (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu cred că Rapid este în faliment acum, să nu ne grăbim! Din păcate, eu sunt legat de domnul Taher. La sfârşitul acestei săptămâni, dânsul revine în ţară şi sunt convins că vom finaliza afacerea", a spus oficialul rapidist.

"Eu sunt dispus la orice, dar absolut orice pentru Rapid. Pentru că cele mai frumoase amintiri ale mele sunt legate de Rapid, de câştigarea primei Cupe după foarte mulţi ani şi a primului titlu", a mai adăugat Copos.

George Copos susţine că nu poate discuta cu alţi oameni de afaceri despre vânzarea clubului Rapid până nu primeşte un răspuns clar de la omul de afaceri iordanian, Fathi Taher.

"Eu nu pot să spun nimic despre alte persoane care sunt interesate. Totul depinde de domnul Taher, de răspunsul dânsului. Eu îl aştept şi cred că vom rezolva situaţia", a afirmat Copos.

Acţionarul majoritar spune că actuala conducere executivă nu trebuie să intre în panică referitor la faptul că jucătorii rapidişti pot deveni liberi de contract până la începerea returului Ligii I.

"Să nu intrăm totuşi în panică. Sigur, planeta întreagă se scufundă în momentul de faţă, dar mai este timp pentru plata jucătorilor. Nu se pune problema să îi pierdem", a adăugat oficialul rapidist.

Demisiile membrilor Consiliului de Administraţie, Constantin Toma şi Dragoş Nedelcu, vor fi discutate în Adunarea Generală a SC FC Rapid SA care va avea loc în luna martie.

"Eu nu am discutat cu niciunul dintre ei şi nu ştiu că şi-au dat demisiile. Dar dacă este aşa, vom discuta asta în Adunarea Generală a Acţionarilor pe care o vom organiza în luna martie când va fi gata şi auditul", a precizat acţionarul majoritar al grupării giuleştene.

George Copos consideră că lui nu i se pot reproşa decât greşelile făcute până în luna februarie a anului 2008, pentru că, ulterior, nu s-a mai implicat deloc la FC Rapid.

"Pentru cei 16 ani puteţi să mă judecaţi, puteţi să mă împuşcaţi, dar până în luna februarie a anului trecut. Din februarie până în prezent, eu nu m-am implicat absolut deloc", a menţionat Geoge Copos.

Citeşte şi:

Sichitiu: Toma şi Nedelcu şi-au dat demisia de la Rapid

Copos: Rapid nu va ajunge la retrogradare

Copos: Vreau să duc la bun sfârşit contractul cu Taher

Taher: Cumpăr clubul dacă George Copos face curat în curtea Rapidului

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici