Copos: Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că regretă faptul că l-a ascultat pe finanţatorul clubului Sportul Studenţesc, Vasile Şiman, şi a eşuat în tentativa de a-i folosi pe jucătorii Dacian Varga şi Tiberiu Bălan în acest retur de campionat.

19 afișări
Imaginea articolului Copos: Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan

Copos: Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Regret că nu l-am adus pe Andone în iarnă. Cred că alta era situaţia noastră în clasament acum. Şi mai am un regret, la fel de important. Regret că l-am ascultat pe Şiman şi am eşuat în tentativa de a-i folosi pe Varga şi Bălan în acest retur. Aceste două mari regrete le am, în rest nu am ce", a spus Copos.

Întrebat dacă Vasile Şiman a insistat ca împrumuturile jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan de la Sportul Studenţesc la Rapid să fie totuşi realizate chiar dacă trecuse data limită permisă pentru transferurile în Liga I, George Copos a răspuns: "Nu comentez. Am spus ce am avut de spus".

Referitor la prelungirea contractului cu antrenorul Ioan Andone, scadent la finalul acestui sezon, acţionarul majoritar George Copos a meţionat că este suficient timp pentru realiza acest lucru. "Avem timp, ne aşezăm şi vorbim. Mie îmi este drag Andone. Şi cu asta am spus totul", a adăugat Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici