Copos: Sichitiu şi Hizo sunt comandanţi adevăraţi care rămân în barcă, nu demisionează

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că directorul general Grigore Sichitiu şi antrenorul Viorel Hizo nu demisionează pentru sunt "comandanţi adevăraţi care rămân în barcă atunci când alţii încearcă să o scufunde".

12 afișări
Imaginea articolului Copos: Sichitiu şi Hizo sunt comandanţi adevăraţi care rămân în barcă, nu demisionează

Copos: Sichitiu şi Hizo sunt comandanţi adevăraţi care rămân în barcă, nu demisionează (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am vorbit şi cu domnul Sichitiu şi cu domnul Hizo. Amândoi sunt oameni responsabili, doi comandanţi adevăraţi care rămân în barcă atunci când alţii vor să o scufunde. Nu demisionează, nu vor lăsa Rapidul să se scufunde. Aşa şi eu în decembrie 2008 când am preluat din nou puteam să plec şi să las Rapidul în faliment. Dar Rapid nu e societatea Sorcova SRL, e un club de tradiţie. Sigur că e greu, eu îi înţeleg perfect, e foarte greu, dar vom rezista. Vom face totul, absolut totul pentru a salva acest club", a spus oficialul rapidist.

Nu mai avem bani. Eu nu mai am bani

"Nu mai avem bani. Eu nu mai am bani. Şi nici băncile nu îmi dau bani pentru a investi într-o echipă de fotbal. Pentru Rapid aş vinde orice, absolut orice, dar nu se mai cumpără nimic în zilele astea", a adăugat George Copos.

Totul e îngheţat în lume

"Totul e îngheţat în lume. Puneţi mâna să vedeţi că e rece totul. Nu se mai vinde nimic în lume, nimic, nimic. Şi eu am pierdut zeci de milioane, dar asta este... Am mai discutat cu domnul Taher, dânsul a fost de bună credinţă, dar alţii au nenorocit acest club de tradiţie. Anul trecut s-au triplat contracte, s-au făcut cheltuieli inutile, ce pot să mai zic eu acum?", a mai spus Copos.

Acţionarul rapidist susţine că managementul din anul 2008 a fost dezastruos, dând ca expemplu faptul că tehnicianul Jose Peseiro a fost plătit cu 1.119.000 de euro pentru cinci luni.

"La Rapid a fost adus un antrenor care a fost plătit cu 1.119.000 de euro pentru cinci luni, păi ce să faci? Nouă milioane de euro s-au cheltuit pe jucători, din care două milioane la impresari. Normal că sunt probleme la FIFA... Păi noi în 16 ani n-am plătit nici 500.000 de euro la impresari, iar în 2008 s-au dat 2 milioane. Ce să facă săracul Sichitiu? De unde să ia bani? Dar o să încercăm să strângem din dinţi şi să ţinem acest club pe linia de plutire", a precizat George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici