Copos: Şumudică nu pleacă nicăieri, relaţia lui cu Rapid se decide la sfârşitul mandatului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a anunţat pe blogul său personal că antrenorul Marius Şumudică nu va fi demis din funcţie, relaţia contractuală a acestuia cu gruparea giuleşteană urmând să se decidă la sfârşitul mandatului.

14 afișări
Imaginea articolului Copos: Şumudică nu pleacă nicăieri, relaţia lui cu Rapid se decide la sfârşitul mandatului

Copos: Şumudică nu pleacă nicăieri, relaţia lui cu Rapid se decide la sfârşitul mandatului (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În ceea ce mă priveşte, iată ce urmează: în afaceri am fost un susţinător al stabilităţii şi continuităţii. Mi-am ales colaboratorii cu grijă, întotdeauna dintre cei mai buni, şi am avut mereu încredere în ei. La fel va fi şi acum. Marius Şumudică este un om de caracter şi un bun tehnician. Am încredere în el, în continuare. Desigur, sufăr atunci când planurile lui nu ies aşa cum ne dorim. Dar asta nu mă face să mă îndoiesc fundamental de el. Părerea mea este că un antrenor trebuie să aibă obiective clare, să fie lăsat să şi le pregătească aşa cum crede el că este mai bine, iar la sfârşitul mandatului - să îşi prezinte performanţa. Acela este momentul în care se decide relaţia clubului cu antrenorul: continuă sau nu. Aşa va fi şi relaţia noastră cu Marius Şumudică. Va avea, în continuare, sprijinul nostru, pentru a-şi asigura stabilitatea şi continuitatea în pregătire. Părerea mea este că Marius are toate cele trebuitoare pentru a ne duce în Europa şi sunt convins că o va face. Poate nu din postura de campioni, deşi mingea de fotbal este întotdeauna rotundă. Dar, precis, din postura unei echipe clasate între primele. Aşa că toate comentariile acide din presă şi din tribune referitoare la schimbări majore la Rapid sunt foc de paie şi praf în vânt. Vorbe de clacă! Marius Şumudică nu pleacă nicăieri. Şi nici nu i se caută înlocuitor. Aşa este şi corect, şi eficient. În interesul Rapidului", scrie oficialul rapidist pe blog.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici