Copos: Taher trebuia sa vină să discutăm

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, duminică seara, agenţiei MEDIAFAX, că întâlnirea programată pentru acest week-end cu Fathi Taher nu a mai avut loc, dar a precizat că îl mai aşteaptă câteva zile pe omul de afaceri iordanian pentru că "aşa este corect".

11 afișări
Imaginea articolului Copos: Taher trebuia sa vină să discutăm

Copos: Taher trebuia sa vină să discutăm

"Domnul Taher trebuia să vină în ţară în week-end ca să finalizăm contractul privind vânzarea pachetului majoritar de acţiuni al clubului, să aflăm din partea dânsului dacă e alb sau negru, dar din păcate nu a mai ajuns la Bucureşti. O să îl mai aştept câteva zile pentru că aşa este corect. Am înţeles că vine la Bucureşti zilele următoare. Cred că domnul Taher a fost de bună credinţă şi de aceea spun că merită să mai aştept", a spus oficialul rapidist.

George Copos a dezminţit informaţiile conform cărora a negociat cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, care reprezintă interesele unui grup de investitori români şi greci, vânzarea pachetului majoritar al FC Rapid.

"Este o diversiune, eu nu ştiu nimic de aşa ceva. Hrebenciuc e un mare suporter stelist, cum să vină la Rapid? La Rapid trebuie să vină un om care să facă mai mult decât am făcut eu. La Rapid nu e nevoie numai de bani, e nevoie şi de suflet", a afirmat acţionarul majoritar.

Întrebat cine ar fi putut face o glumă privind vânzarea clubului Rapid, Copos a răspuns: "Acum suferim, asta e viaţa. Nu ştiu cine a făcut gluma asta şi nici de ce. Dar vă asigur că nu este absolut nimic adevărat".

Conform www.prosport.ro, în cursul zilei de duminică, preşedintele FC Dinamo, Nicolae Badea, declarase că gruparea FC Rapid a fost preluată de deputatul PSD Viorel Hrebenciuc împreună cu nişte investitori. Viorel Hrebenciuc nu a comentat informaţia, însă fnanţatorul Stelei, Gigi Becali, a afirmat, în cursul serii, că totul a fost o glumă.

Citeşte şi

Copos: Rapid nu va ajunge la retrogradare

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici