Copos: "U" Cluj a fost peste noi şi a meritat victoria

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, sâmbătă, că Universitatea Cluj a fost mai bună decât echipa sa în meciul din etapa a XX-a a Ligii I şi a meritat victoria, a doua din acest sezon al Ligii I pentru ardeleni.

1 afișare
Imaginea articolului Copos: "U" Cluj a fost peste noi şi a meritat victoria

Copos: "U" Cluj a fost peste noi şi a meritat victoria

"Nu ne-am pregătit psihic bine şi am căzut după golul de 2-1. «U» a fost peste noi şi a meritat victoria. Eu sunt ardelean şi sper ca «U» să rămână în Liga I", a spus Copos.

George Copos s-a arătat nemulţumit de rezultat, mai ales în urma investiţiilor din această iarnă, însă a precizat că are încredere că antrenorul Mircea Rednic va remedia lucrurile până la meciul cu Unirea Urziceni, din Cupa României. "Nu mă simt bine deloc. Dacă vrei adrenalină, investeşte 3-4 milioane într-o iarnă la Rapid, şi vezi ce se întâmplă după aia. Am încredere că Mircea Rednic va face reparaţiile necesare până la meciul cu Unirea. Voi avea mare încredere în continuare în antrenor şi jucători", a punctat Copos.

Echipa Rapid a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-2 (1-1), partida susţinută, în cadrul etapei a XX-a a Ligii I, în compania formaţiei Universitatea Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici