Coreea de Nord va trimite o echipă de fotbal feminin la un turneu în Coreea de Sud

Coreea de Nord va trimite o echipă de fotbal feminin în Coreea de Sud, în iulie, pentru a participa la o competiţie regională, primul schimb sportiv între cele două ţări din 2009, a anunţat, vineri, Federaţia de Fotbal din Coreea de Sud.

9504 afișări
Imaginea articolului Coreea de Nord va trimite o echipă de fotbal feminin la un turneu în Coreea de Sud

Coreea de Nord va trimite o echipă de fotbal feminin la un turneu în Coreea de Sud (Imagine: Shutterstock)

Coreea de Nord va evolua la Cupa Asiei de Sud, alături de Japonia, China, Australia şi Coreea de Sud începând cu 20 iulie.

"După discuţii cu federaţia noastră, Coreea de Nord şi-a dat acordul pentru a-şi trimite echipa feminină la această competiţie", a declarat un oficial al federaţiei sud-coreene (KFA).

Este pentru prima oară din 2009 când o echipă din Nord merge în Sud, chiar dacă echipe din cele două ţări s-au întâlnit în competiţii din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici