Coregrafie impresionantă a suporterilor stelişti la meciul cu Larnaca - FOTO

Cei peste 50.000 de suporteri care au venit să încurajeze echipa roş-albastră la meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeană, împotriva ciprioţilor de la AEK Larnaca, s-au pregătit exemplar.

813 afișări
Imaginea articolului Coregrafie impresionantă a suporterilor stelişti la meciul cu Larnaca - FOTO

Coregrafie impresionantă a suporterilor stelişti la meciul cu Larnaca - FOTO (Imagine: Diana Stoica/Mediafax foto)

Ei au organizat în cel mai mic amănunt coregrafia, un grup imens de suporteri formând numărul "1947", anul în care a fost înfiinţat clubul Steaua.

Alţi fani roş-albaştri au apelat la alte inovaţii pentru a-şi susţine favoriţii. Un grup de suporteri a transmis un mesaj de încurajare, "Luptă Steaua", cu ajutorul tricourilor pe care le-au purtat la meci.

Coregrafia exemplară a celor peste 50.000 de fani ai Stelei s-a dovedit de bun augur, formaţia roş-albastră câştigând cu 3-1 partida disputată contra ciprioţilor de la AEK Larnaca şi calificându-se în şaisprezecimile Ligii Europa, acolo unde ar putea întâlni echipe de calibru precum Manchester City sau Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici