Cori Gauff, tenismena în vârstă de 15 de ani, îşi va începe sezonul 2020 la turneul din Auckland

Jucătoarea americană de tenis Cori Gauff, în vârstă de 15 de ani, şi-a anunţat prezenţa la turneul din Auckland (Noua Zeelandă), care se va disputa în perioada 6-12 ianuarie 2020.

146 afișări
Imaginea articolului Cori Gauff, tenismena în vârstă de 15 de ani, îşi va începe sezonul 2020 la turneul din Auckland

Cori Gauff, tenismena în vârstă de 15 de ani, îşi va începe sezonul 2020 la turneul din Auckland

Gauff, clasată pe locul 68 WTA, îşi va începe sezonul 2020 la Auckland. Având în vedere că va împlini 16 ani la data de 13 martie, sportiva are dreptul să participe la doar trei turnee de seniori până la acea dată, celelalte două întreceri alese fiind Australian Open şi Indian Wells.

Tenismena din SUA a uimit lumea tenisului la turneul de la Wimbledon, din acest an, unde a devenit cea mai tânără jucătoare calificată pe tabloul principal. Gauff a ajuns până în optimile de finală, fază unde a fost învinsă de campioana Simona Halep.

Gauff şi-a continuat parcursul bun din 2019, ajungând în turul al treilea la US Open şi câştigând turneul de la Linz, în luna octombrie.

"Am vorbit cu ea cu mult timp înainte să aibă acel parcurs de la Wimbledon. Gauff este o jucătoare foarte importantă, care va ajunge sigur o vedetă. Am început discuţiile cu ea în urmă cu un an, ele intensificându-se în martie, la Miami. Am avut norocul ca ea să câştige primul meci, după ce a primit o invitaţie, astfel că am stat de vorbă apoi", a declarat Karl Budge, directorul turneului din Auckland.

Turneul din Auckland, care se va disputa în perioada 6-12 ianuarie, va avea nume importante la start, precum Bianca Andreescu, Serena Williams sau Julia Goerges. Lista completă a participantelor va fi anunţată miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cori gauff,
auckland,
wta

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici