Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică, eliminată în primul tur la CM de judo

Vicecampioana olimpică la judo Corina Căprioriu a fost eliminată, miercuri, în primul tur al categoriei 57 de kilograme, în timp ce Loredana Ohâi s-a calificat în turul secund, la Campionatul Mondial de la Rio de Janeiro.

101 afișări
Imaginea articolului Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică, eliminată în primul tur la CM de judo

Corina Căprioriu (Imagine: Răzvan Lupică/Mediafax Foto)

Corina Căprioriu a fost învinsă chiar la debutul la Campionatul Mondial, în primul tur al grupei D, de sportiva Ivelina Ilieva (Bulgaria).

La aceeaşi categorie, în grupa B, Loredana Ohâi a debutat cu o victorie împotriva ecuadoriencei Diana Villavicencio. Ohâi va lupta în turul secund cu Stefanie Tremblay (Canada).

Luni, în prima zi a CM de la Rio de Janeiro, Monica Ungureanu a fost eliminată în turul doi al categoriei 48 de kilograme, iar Carmen Bogdan în turul trei al aceleiaşi categorii.

Marţi, Andreea Chiţu s-a clasat pe locul cinci, la categoria 52 de kilograme, în timp ce Andreea Ionaş a pierdut în turul doi al aceleiaşi categorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici