Cornel Penescu a ieşit de la DNA fără să facă vreo declaraţie ziariştilor

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a ieşit, joi seară, în jurul orei 20.00, din sediul DNA Piteşti, unde a fost audiat timp de mai multe ore de către procurori în dosarul de corupţie din arbitraj, în prezent el fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

15 afișări
Imaginea articolului Cornel Penescu a ieşit de la DNA fără să facă vreo declaraţie ziariştilor

Cornel Penescu (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Întrebat de o ziaristă ce gânduri are având în vedere că vineri fiul său serbează majoratul, Cornel Penescu nu a răspuns nimic, dar a părut vizibil emoţionat.

Finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, a fost adus, joi dimineaţă, din arestul Poliţiei Judeţene Argeş, la DNA Piteşti, cu cătuşe la mâini şi sub escortă, în jurul orei 9.50.

Joi, la sediul DNA Piteşti au mai fost audiaţi preşedintele FC Argeş, Cristian Mincă, şi directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, ambii declarând jurnaliştilor, la ieşire, după mai multe ore de audieri, că nu ştiu în ce calitate au fost audiaţi şi că nu l-au văzut pe finanţatorul FC Argeş Cornel Penescu, audiat şi el de procurorii anticorupţie şi care fusese adus în cursul dimineţii din arestul Poliţiei Judeţene Argeş.

În cursul zilei de joi, a fost audiat la DNA Piteşti şi arbitrul asistent Florin Stănescu, care a arbitrat, în 2008, în turul campionatului, două partide ale piteştenilor, respectiv Unirea Urziceni-FC Argeş, disputată la 1 august, scor 3-2, şi Gloria Bistriţa-FC Argeş, disputată la 31 octombrie, scor 2-0

În stenogramele convorbirilor telefonice din cazul de corupţie din arbitrajul românesc investigat de procurorii DNA apare şi o discuţie între finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, şi directorul de relaţii internaţionale din cadrul FRF, Florin Prunea. Potrivit stenogramei unei discuţii din 8 octombrie 2008, finanţatorul FC Argeş îl întreabă pe Prunea despre arbitrul meciului cu FC Vaslui, iar oficialul FRF îl recomandă pe Sorin Corpodean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici