Cornel Şfaiţer: Pustai este noul antrenor al FC Botoşani

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, joi, că noul antrenor al formaţiei botoşănene este Cristian Pustai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

520 afișări
Imaginea articolului Cornel Şfaiţer: Pustai este noul antrenor al FC Botoşani

Cornel Şfaişer: Pustai este noul antrenor al FC Botoşani (Imagine: Ionut Tabultoc/Mediafax Foto)

"Cristi Pustai este noul antrenor al FC Botoşani. Am negociat cu el astăzi (n.r. - joi), la Bucureşti, şi va prelua echipa. Înţelegerea cu el este valabilă până la sfârşitul acestui campionat, cu drept de prelungire", a spus Şfaiţer.

Oficialul formaţiei botoşănene a mai precizat că Pustai va debuta duminică: "Iniţial, vorbisem ca el să vină la Botoşani să vadă meciul cu Târgu Mureş şi să stea pe bancă de la partida cu CSU Craiova. El este acum pe drum, vine spre Botoşani. Mâine (n.r. - vineri) va conduce antrenamentul, iar duminică va debuta pe bancă în meciul cu ASA Târgu Mureş. Va pregăti acest meci împreună cu staful nostru, urmând ca după să definitivăm şi staful cu care el va lucra la Botoşani".

FC Botoşani s-a despărţit de Leo Grozavu la 14 septembrie, iar interimatul a fost asigurat de Mugur Cornăţeanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici