Cornel Şfaiţer: Vom merge în două cantonamente în această vară

Preşedintele clubului FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că gruparea botoşăneană va efectua două stagii de pregătire în această vară.

60 afișări
Imaginea articolului Cornel Şfaiţer: Vom merge în două cantonamente în această vară

Cornel Şfaiţer: Vom merge în două cantonamente în această vară (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"După primul an de Liga I, în care am reuşit să terminăm pe un onorant loc 8, ne gândim deja la următoarea ediţie de campionat. Reunirea lotului va avea loc în 9 iunie, jucătorii urmând a-şi relua pregătirile în vederea abordării ediţiei viitoare de campionat a Ligii I. Vom merge în două cantonamente în această vară. Primul va fi destinat exclusiv pregătirii fizice şi va avea loc la Sibiu sau Braşov, o decizie în acest sens urmând a fi luată în cursul acestei săptămâni. Toni (n.r. - directorul sportiv Anton Heleşteanu) s-a dus să vadă condiţiile de acolo. Ne interesează în special terenurile de la Sibiu şi Braşov, pentru că de cazare şi alte lucruri avem informaţii", a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul formaţiei botoşănene a precizat că al doilea stagiu de pregătire va fi în Austria: "A doua parte a pregătirii din această vară va fi axată în totalitate pe jocuri amicale. Pe 2 sau 3 iulie vom
merge într-un stagiu în Austria, unde vem să disputăm cel puţin şase meciuri amicale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici