Cornel Ţălnar: O victorie cu Steaua înseamnă cât un campionat

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Cornel Ţălnar, a declarat, după victoria cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei Steaua, că o victorie în faţa rivalei bucureştene înseamnă pentru toţi suporterii dinamovişti cât un titlu de campioană.

40 afișări
Imaginea articolului Cornel Ţălnar: O victorie cu Steaua înseamnă cât un campionat

Cornel Ţălnar: O victorie cu Steaua înseamnă cât un campionat (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Şedinţa tehnică a durat doar trei minute, le-am pus caseta de la meciul cu Steaua, de acum doi ani, iar băieţii mi-au mulţumit după meci. Pentru mine, şi sunt convins că pentru toţi dinamoviştii, o victorie cu Steaua înseamnă cât un campionat. A fost un joc aspru, însă victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială. Felicit echipa şi mă bucur că încrederea în Dolha a dat roade. În prima repriză am jucat mai bine, iar în cea de-a doua am încercat să conservăm jocul. Repetăm o serie bună de jocuri după meciul cu CFR şi am dovedit că nu a fost o întâmplare. Din păcate, avem mulţi absenţi pentru următoarea partidă", a spus Ţălnar.

Tehnicianul a adăugat că atacantul Marius Niculae a dat dovadă de mult curaj în partida cu Steaua. "Marius este un bărbat admirabil. A dat dovadă de mult curaj, demnitate şi spiritit de sacrificiu pentru Dinamo".

Ţălnar a mai spus că i-a rugat pe elevii săi să sărbătorească victoria cu Steaua la finalul campionatului. "Pe băieţi i-am rugat să fie calmi, liniştiţi şi să ne bucurăm de victorie abia la 26 mai. Trebuie să instaurăm un climat de muncă serioasă la Dinamo. Totuşi, îi voi lăsa astăzi liberi pe băieţi", a afirmat antrenorul echipei Dinamo.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Steaua Bucureşti, în derbiul etapei a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici