Coronavirus: Turul Franţei în august este din ce în ce mai probabil

  • Dacă vrea să aibă public, la Grande Boucle nu va putea porni din Nisa la datele programate
  • Turul Franţei ar putea avea loc în ultima săptămână a lunii iulie şi primele două din august.
  • Ar fi necesar să se prevadă unele ajustări ale plecărilor şi sosirilor
221 afișări
Imaginea articolului Coronavirus: Turul Franţei în august este din ce în ce mai probabil

Coronavirus: Turul Franţei în august este din ce în ce mai probabil

Dacă vrea să aibă public, la Grande Boucle nu va putea porni din Nisa la datele programate. Organizatorul ar trebui să-şi oficializeze rapid amânarea între 25 iulie şi 16 august, opţiune la care lucrează deja activ.

Turul Franţei nu este neapărat condamnat de epidemia de coronavirus: ar putea avea loc în ultima săptămână a lunii iulie şi primele două din august.

Acest scenariu a prins formă după discursul lui Emmanuel Macron. Preşedintele a menţionat o posibilă redeschidere a festivalurilor pentru public, evenimentele culturale şi sportive, la mijlocul lunii iulie. Cu un început al Turului Franţei pe 25 iulie, la Grande Boucle ar putea, teoretic, să-şi salveze publicul şi să evite un tur « cu uşile închise », opţiune deja refuzată de directorul său Christian Prudhomme, precum şi de mulţi ciclisti.

Însă, fără îndoială, ar fi necesar să se prevadă unele ajustări ale plecărilor şi sosirilor, poate aşa cum au fost puse în aplicare în ultima cursa Paris-Nisa. Şi să rezolve problema începutului Turului Spaniei, programat pentru 14 august.

Citeşte mai multe pe Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici