Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Teia Sponte, bunul prieten al lui Gigi Becali, a fost infectat şi este în spital

  • Omul de afaceri Teia Sponte a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19
  • Prietenul lui Gigi Becali este internat în spital şi a declarat, potrivit ProSport, că se simte bine
  • Joi, 11 iunie, Dinamo a anunţat că un angajat al clubului a fost diagnosticat pozitiv
719 afișări
Imaginea articolului Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Teia Sponte, bunul prieten al lui Gigi Becali, a fost infectat şi este în spital

Coronavirusul nu iartă pe nimeni. Teia Sponte, bunul prieten al lui Gigi Becali, a fost infectat şi este în spital

11 iunie, ziua în care s-au împlinit 3 luni de când a fost declarată pandemia de coronavirus, a venit cu veşti neplăcute. După anunţul făcut de Dinamo că magazinerul clubului a fost infectat cu COVID-19, ProSport notează că Teia Sponte, bunul prieten al lui Gigi Becali este şi el victima coronavirusului. Omul de afaceri este internat în spital. În afara lui Teia şi alţi membri ai familiei Sponte au fost infectaţi cu virusul.

"Sunt bine acum, mă simt bine, nu am simptome grave. Am stat în casă trei luni şi nu l-am luat, iar acum virusul acesta nenorocit a venit de la un membru al familiei. Suntem pe mâini bune, la spital", a povestit Teia Sponte, potrivit ProSport.

Vineri, 12 iunie, se va relua fotbalul în România. În acest moment, meciul de sâmbătă, 13 iunie, dintre Dinamo şi Chindia Târgovişte, de la ora 20:00, a fost anulat, până la finalizarea anchetei epidemiologice. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici