Corpodean şi Lică, pe lista lui Penescu

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Marcel Lică, şi arbitrul Sorin Corpodean sunt suspectaţi de corupţie, informează Cotidianul citând surse judiciare.

16 afișări
Imaginea articolului Corpodean şi Lică, pe lista lui Penescu

Corpodean şi Lică, pe lista lui Penescu (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Conform sursei citate, în zilele următoare vor urma şi alte audieri, fiind suspectaţi de corupţie şi vicepreşedintele CCA, Marcel Lică, observator la unele meciuri ale echipei patronate de Cornel Penescu, şi arbitrul Sorin Corpodean, bănuit că ar fi încasat, în două tranşe, 15.000 de dolari pentru a ajuta FC Argeş să câştige meciul de la Vaslui (1-0, gol Tameş din penalty).

“Justiţia să-şi facă treaba, no comment!, mă scuzaţi, am meci de cupă”, au fost singurele cuvinte ale lui Adrian Porumboiu, în timp ce Marcel Lică nu a putut fi contactat.

Fostul arbitru constănţean a fost delegat de conducerea FRF să se ocupe, alături de Dan Petrescu, de delegarea arbitrilor, în absenţa arestatului Gheorghe Constantin.

Citeşte mai multe despre scandalul din lumea fotbalului pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici