Cosmin Contra: I-am izolat pe băieţi de subiectul Mutu

Antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu vrea ca posibilul transfer al atacantului Adrian Mutu să creeze tensiune în cadrul lotului şi a precizat că în cazul în carea mutarea se va concretiza îi va găsi un loc acestuia în primul 11.

127 afișări
Imaginea articolului Cosmin Contra: I-am izolat pe băieţi de subiectul Mutu

Cosmin Contra (Imagine: Cosmin Dan / Mediafax Foto)

"I-am izolat pe băieţi de acest subiect. Nu este nimic oficial, nu ştiu dacă sosirea lui Mutu se va materializa. Oricum, dacă vine, vine din ianuarie. Nu i-am întins o mână, dacă va veni, va aduce un plus de valoare echipei. Eu cred că poate face încă lucruri bune pentru fotbal. Îmi plac jucătorii de valoare, dar nu înseamnă că vreau să revitalizez pe cineva. În plus, îl cunosc pe Mutu foarte bine, am fost colegi de camera 10 ani, va fi mai uşor să-l «ghidonez». El să vină, că îi găsesc eu locul pe care să joace. Acum, noi trebuie să ne concentrăm să luăm cât mai multe puncte în campionat ca să ţinem aproape de Steaua,'' a spus Contra, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cosmin Contra a menţionat că formaţia pe care o pregăteşte are nevoie de victorie în partida cu Viitorul Constanţa, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I, deoarece vine după două rezultate de egalitate. "Întâlnim o echipă tânără, dornică de afirmare, iar Gică Hagi merită felicitări pentru tot ce a făcut la academia sa. Pentru noi e un meci foarte important, mulţi îl consideră uşor, dar nu va fi deloc aşa. Venim după două egaluri şi ne dorim să căştigăm. Avem mare nevoie de o victorie cu Viitorul şi sper ca şi băieţii să conştientizeze importanţa celor 3 puncte", a spus Contra.

Cosmin Contra a afirmat că jucătorii că Juan Albin, Filipe Texeira şi Ferebory Dore sunt refăcuţi şi pot evolua în partida de luni seară, singurele semne de întrebare fiind în privinţa lui Hamza Younes şi Manasse Enza-Yamissi, în cazul cărora va lua o decizie până la ora meciului.

"Hamza şi Manasse s-au antrenat normal în ultimele zile, dar voi vedea dacă ei se vor regăsi în lot. Absenţi în continuare sunt Beţa, Morar şi Marinescu", a completat Contra.

Partida Petrolul Ploieşti - Viitorul Constanţa, contând pentru etapa a XV-a a Ligii I, se va disputa, luni, de la ora 21.00, pe Stadionul Ilie Oană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici