Cosmin Contra: Ne pregătim de startul Ligii Naţiunilor

România încheie actualele preliminarii ale Campionatului Mondial din 2018 în deplasarea, la Copenhaga, împotriva Danemarcei, iar Cosmin Contra a prefaţat întâlnirea şi a oferit ultimele detalii din tabăra tricolorilor.

1 afișare

Contra a cerut mobilizare totală înaintea partidei cu Danemarca şi a vorbit despre ce urmează pentru România: "Ne aşteaptă un meci foarte greu împotriva unei echipe cu care mereu am avut probleme în istoria noastră. E o formaţie extraordinară, puternică, ce are jucători extraordinari de la mijloc în sus. Sperăm ca mâine seară să avem continuitate. Sperăm să avem aceeaşi atitudine ca la ultimul meci, jucătorii să aibă aceeaşi atitudine ca la meciul cu Kazahstan. Mă gândesc ca băieţii să fie conştienţi că vom avea de muncit, că vom avea de marcat, să arătăm că ne putem bate cât de cât cu Danemarca şi să scoatem un rezultat pozitiv. Vreau ca băieţii să creadă din ce în ce mai mult în ei. Ne pregătim de startul Ligii Naţiunilor".

Naţionala a făcut deplasarea la Copenhaga fără Mihai Pintilii, Gicu Grozav, Alex Chipciu şi Romario Benzar. Primii doi s-au accidentat în victoria cu Kazahstan, în timp ce Chipciu şi Benzar sunt suspendaţi din cauza cumului de cartonaşe: "Din ce ştiu eu nimeni nu va purta tricoul cu numărul 10 la acest meci. După plecarea lui Gicu Grozav, nimeni nu şi-a dorit acest număr. E decizia jucătorilor, ei îşi aleg numerele. E un grup bun, e o echipă bună şi dacă vom avea atitudinea din meciul cu Kazahstan putem să ne batem cu orice adversar. Încercăm să arătăm că jucăm fotbal, pentru că am arătat cu Kazahstan că putem juca fotbal, putem juca vertical şi vreau să văd că pot da totul. Cred că putem scoate un rezultat pozitiv. Important e ca detaliile să fie de partea noastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici