Cosmin Moţi trebuie să predea permisul de conducere

Fotbalistul Cosmin Moţi de la Dinamo trebuie să predea permisul de conducere întrucât figurează pe lista celor 297 persoane ale căror carnete au fost suspendate, deoarece ar fi fost obţinute fraudulos, în 17 mai urmând să aibă loc primul termen în instanţă pentru anularea permisului jucătorului.

102 afișări
Imaginea articolului Cosmin Moţi trebuie să predea permisul de conducere

Cosmin Moţi trebuie să predea permisul de conducere (Imagine: Mediafax Foto)

Marcel Proca, prefectul judeţului Argeş, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că, după ce va preda permisul de conducere, fotbalistul va primi o dovadă care va confirma că a predat documentul, iar ulterior nu i se va mai permite să mai conducă autovehicule pe drumurile publice.

Primul termen în instanţă pentru anularea permisului lui Cosmin Moţi va avea loc în 17 mai la Judecătoria Piteşti, potrivit prefectului.

În ultimele două luni, un număr de 297 de permise de conducere care ar fi fost obţinute fraudulos la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule (SPCRPCIV) din Argeş au fost suspendate prin ordin al prefectului judeţului Argeş, Marcel Proca.

Din cele 297 de permise de conducere suspendate, până miercuri doar 43 au fost predate de către şoferi la Serviciul Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, iar în 25 de cazuri titularii permiselor suspendate au contestat măsura în instanţă.

Potrivit prefectului, s-au derulat deja primele termene în câteva dintre procese, juriştii Prefecturii Argeş urmând să se prezinte în faţa a câte trei complete de judecată pe zi.

Conform reprezentanţilor Judecătoriei Piteşti, până acum nu a fost soluţionat niciun dosar având ca obiect anularea unor permise suspectate că ar fi fost obţinute în mod fraudulos.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici