Cosmin Olăroiu: Dică are viitor, a trecut printr-o perioadă grea, a gestionat-o ok

Nicolae Dică (38 de ani) a rămas fără postul de antrenor la FCSB după o perioadă de un an şi jumătate cu multe suişuri şi coborâşuri, dar se bucură, în continuare, de sprijinul lui Cosmin Olăroiu (49 de ani), care-l recomandă echipelor din Liga 1 Betano.

107 afișări
Imaginea articolului Cosmin Olăroiu: Dică are viitor, a trecut printr-o perioadă grea, a gestionat-o ok

Cosmin Olăroiu: Dică are viitor, a trecut printr-o perioadă grea, a gestionat-o ok

Analizând situaţia fostului său elev de la Steaua, "Oli" crede că Dică s-a descurcat foarte bine în condiţiile date, cu permanenta presiune venită din partea lui Gigi Becali şi a fanilor, mai ales că experienţa la FCSB a fost prima importantă a scurtei cariere de antrenor. Acum, Olăroiu are un mesaj pentru patronii din fotbalul românesc, cărora le transmite că nu ar face deloc o greşeală dacă l-ar angaja pe Nicolae Dică: "Dică are viitor, e preocupat de ce face, a trecut prin perioada grea, a gestionat-o ok. Nu e uşor să te atace toată lumea. El e un stelist, a pus foarte mult suflet în ce a făcut. Mai mult decât să antreneze Steaua un an jumăte, e o carte de vizită şi o experienţă fantastică pentru el. Orice echipă l-ar lua va avea de câştigat", a declarat Olăroiu, pentru Digi Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici