Costel Pantilimon, dorit de Spartak Moscova

Portarul echipei Manchester City Costel Pantilimon este dorit de Spartak Moscova, formaţie la care ar putea ajunge în această iarnă.

113 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon, dorit de Spartak Moscova

Costel Pantilimon (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Cotidianul Izvestia, citat de site-ul postului de radio The Voice of Russia, notează că agentul jucătorului român, Aleksander Sigal, a declarat că există discuţii preliminare cu gruparea rusă, dar a precizat că este devreme pentru o înţelegere privind un transfer.

Sigal a menţionat că Pantilimon se gândeşte să plece de la Manchester, unde îi este greu să facă faţă concurenţei cu titularul postului, englezul Joe Hart.

Costel Pantilimon se află din vara anului 2011 la City, fiind transferat de la FC Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici