Costel Pantilimon se află în atenţia clubului Borussia Monchengladbach

Portarul echipei Manchester City Costel Pantilimon se află în atenţia clubului german Borussia Monchengladbach, care este în căutarea unui înlocuitor pentru Marc-Andre ter Stegen, informează site-ul sportsdirectnews.com.

98 afișări
Imaginea articolului Costel Pantilimon se află în atenţia clubului Borussia Monchengladbach

Costel Pantilimon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, Pantilimon se află printre priorităţile grupării din Bundesliga. Internaţionalul român este rezerva lui Joe Hart la Manchester City.

Marc-Andre ter Stegen a respins la sfârşitul anului trecut propunerea clubului Borussia Monchengladbach pentru prelungirea înţelegerii. Internaţionalul german este dorit de FC Barcelona, care din vară se va despărţi de portarul Victor Valdes.

"Pantilimon a fost mai mult o soluţie de rezervă pe Etihad Stadium, deşi a ameninţat locul lui Joe Hart, aflat într-o formă slabă în acest sezon. Totuşi, portarul de 26 de ani nu pare a fi o soluţie pe termen lung pentru problemele lui City şi ar putea fi lăsat să plece, în condiţiile în care şi el doreşte acest lucru", a notat sportsdirectnews.com.

Costel Pantilimon este la Manchester City din august 2011, fiind transferat de la Poli Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici